søndag 24. januar 2010

Attitude Baits i dag

Da har vi kommet hjem etter en super tur til Attitude Baits i Örebro. Men for en bomtur det kunne blitt......

Det var fire håpefulle gjeddefiskere som satte kursen mot Örebro i morges. Vi har alle hørt om det store utvalget i butikken, og Martin har også vært der før, så forventningene var store i bilen på vei dit.
En time før antatt ankomst, ringer Erik Walmann til Martin. Han lurer på hvorfor vi skal til Attitude på en søndag? Det er jo stengt på søndager! WTF tenker vi.. Det kan jo ikke stemme? Vi har jo dobbelsjekket på hjemmesiden deres, og der står det jo at det er åpent på søndager. Vi velger å satse på at Erik ikke har rett, og fortsetter videre. Stemningen i bilen synker flere hakk, vi begynner å lure på om vi kommer til å kjøre 30 mil hver vei til ingen nytte. Vi prøver også å ringe AB, men ingen svarer. Er det mulig, har Erik virkelig rett?
Etter en stund ringer Erik igjen. DET ER STENGT forteller han. Alt håp er ute tenker vi andre, helt til Martins tommel peker i riktig retning. Vi skjønner på Martin at noe bra er på gang da han takker Erik gang på gang!
Martin avslutter samtalen og kommer med dagens beste nyhet:
Erik har ringt til Dansken (han som driver AB) som er på ferie i Frankrike. Han skjønner at det er "litt" dumt at de ikke har riktige åpningstider på nettsiden, og setter dermed igang med å få tak i noen som kan ta en tur i butikken for å åpne den for oss. Han får tak i en av de ansatte, som er villig til å kjøre 10 mil for å slippe inn noen stakkarslige gjeddefiskere som er på vei til å kjøre tidenes bomtur.
Jubelen slippes løs! Nå er stemnigen i bilen helt på topp!

Vi ankommer Attitude etter litt feilnavigering av kartleseren (bør vel ikke nevne navn Martin...?). Etter 10 min kommer verdens beste svenske og åpner dørene :-) Like etter kommer en svenske til, og vi får en helt fantastisk service, og hele butikken for oss selv!
Vi sikler på alle de fine betene som henger på veggene. For et utvalg! Alt i fra velkjente seriproduserte beten til nydelige hjemmelagde kunstverk. Vi snakker mye med svenskene, og er i butikken i over to timer. Det blir en bra haug med beten og annet utsyr som blir med ut døra når vi går. Litt fattigere, men enda blidere enn når vi gikk inn døra!

Først av alt, takk Erik. Takk for at du ordnet slik at dette var mulig! Det ble en uforglemmelig tur! Uten deg hadde vi sikkert stått og røsket i døra til AB enda....
TAKK ERIK WALMANN! Du er vår helt!

Så må vi også skryte av dansken som er på ferie i Frankrike og allikevell tar seg bryet med å ordne dette! Det er ikke alle butikkeiere som tilkaller folk på en søndag utenom arbeidstid for å åpne butikken for fire personer! RESPEKT!
TAKK TIL STEPHAN (DANSKEN) NIELSEN!

Sist men ikke minst takk til svenskene som stiller opp og kommer til butikken for at vi skal få handlet! Ikke en eneste sur mine for at de har måtte dra i butikken på sin fridag. Heller tvert i mot! Veldig god service, stort engasjement, hyggelige typer og meget god kaffe!
TAKK VÅRE SVENSKE VENNER!

Til alle som ikke har vært hos AB, dere MÅ ta en tur! Som sagt et meget godt utvalg og veldig god service av folk som virkelig har greie på hva de prater om. Proffesjonelt tvers igjennom, både butikk og personale!

Takk for turen gutter!

2 kommentarer:

Erik Walmann sa...

Ikke profft å glemme å rette opp i åpningstidene heheheheh

Strand sa...

Nei, det kan du jo si Erik! Men hvis man ser bort ifra det, så var alt bra :-)